مجله ی خانواده ایرانی
چهارشنبه 16 بهمن 1392 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان


ادامه مطلب


نوع مطلب : هنردستی، 
برچسب ها : اموزش، گل، کاغذی،
لینک های مرتبط :


ادامه مطلب


نوع مطلب : هنردستی، 
برچسب ها : اموزش، جای کلینکسی، مروارید، گندمی،
لینک های مرتبط :
手环 手镯 串珠 矿泉水瓶

ادامه مطلب


نوع مطلب : هنردستی، 
برچسب ها : ساخت، دستبند، مرواریدی، اموزش،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 15 بهمن 1392 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان


ادامه مطلب


نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : دستور، پخت، کوکو، بادمجان،
لینک های مرتبط :


ادامه مطلب


نوع مطلب : هنر خانگی، 
برچسب ها : ایده ای، برای، استفاده،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 15 بهمن 1392 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان


ادامه مطلب


نوع مطلب : هنر خانگی، 
برچسب ها : اموزش، جا ابزاری، لی کهنه،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 15 بهمن 1392 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان


ادامه مطلب


نوع مطلب : هنر خانگی، 
برچسب ها : چند مدل، خلقه، تزئینی،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 15 بهمن 1392 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان




نوع مطلب : هنر خانگی، 
برچسب ها : تغییر، مدل، تاپ،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 15 بهمن 1392 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان


ادامه مطلب


نوع مطلب : دکوراسیون، 
برچسب ها : چیدمان، اتاق، کودک،
لینک های مرتبط :





ادامه مطلب


نوع مطلب : هنر خانگی، 
برچسب ها : ساخت، اواژور، قاشق، پلاستیکی،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 15 بهمن 1392 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان


ادامه مطلب


نوع مطلب : هنر خانگی، 
برچسب ها : ساخت، سبد، چوب پنبه،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 15 بهمن 1392 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان
餐巾 玫瑰

ادامه مطلب


نوع مطلب : هنر خانگی، 
برچسب ها : تزئین، دستمال، سفره،
لینک های مرتبط :
ای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.



  1. میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )
  2. مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.
  3. پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
  4. اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.
  5. حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )
  6. روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.
  7. بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.
  8. روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی پنیر پیتزا (موزارلا) رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید. ( پنیر پارمزان خیلی ضروری نیست )
  9. پس از ریختن پنیر روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.
  10. وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.
  11. در آخرین لایه روی سس سفید را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید.
  12. قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با سیفون یا آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.
  13. حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزد.
  14. وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.
  15. در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.


منبع : مامی سایت





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : اشپزی، نکات، در مورد، لازانیا،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 15 بهمن 1392 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان


ادامه مطلب


نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، کتلت المانی،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 15 بهمن 1392 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان


ادامه مطلب


نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : دستور، پخت، اش، جو،
لینک های مرتبط :


( کل صفحات : 14 )    ...   4   5   6   7   8   9   10   ...   
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
   
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو