مجله ی خانواده ایرانی
چهارشنبه 13 فروردین 1393 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان
آش شله قلمكار (آشپزی رنگین )

مواد لازم :

ـ گوشت با استخوان ۵/۰ کیلو

ـ نخود ۱ فنجان کوچک

ـ لوبیاقرمز وسفید ۵/ ۱ فنجان کوچک

ـ عدس ۲ فنجان کوچک

ـ گندم پوست کنده ۳ فنجان کوچک

ـ سبزی ۵/۰ کیلو ( تره .اسفناج . جعفری . گشنیز )

ـ نمک وفلفل و زردچوبه به مقدار کافی

ـ کوفته قلقلی وگردو وپیاز داغ ونعناع داغ وسیر داغ برای تزیین

طرز تهیه :

حبوبات را از شب قبل خیس کنید . حبوبات را جداگانه وگوشت وگندم را هم جدا بپزید چون هر کدام زمان پخت متفاوتی دارند حبوبات بایستی آنقدر پخته شوند که با قرار گرفتن در بین انگشت و با فشار بر روی آن له شوند. بعداز پخته شدن گوشت استخوانهایش را جدا وآن را ریش ریش کنید بعد نخود ولوبیا وعدس وگندم ونمک وفلفل وآب گوشت با هم روی حرارت بگذارید.در این فاصله زرد چوبه ومقداری آرد را با کمی روغن تفت دهید وبه آش اضافه کنید.وقتی که آش اصطلاحا" جا افتاد بعد سبزی خرد شده اضافه کنید . ۲۰ الی ۳۰ دقیقه که جوشید.گوشت را اضافه کنید وبهم بزنید وحرارت را خاموش کنید نیمی از پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ را داخل آش بریزد تا خوشمزه تر شود



(آش را با کوفته قلقلی وپیاز داغ و۰۰۰۰ تزیین کنید)

 

 

آش شله قلمكار (آشپزی رنگین )

 

آش شله قلمكار (آشپزی رنگین )





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : روش، پخت، اش، شله قلمکار،
لینک های مرتبط :


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic