مجله ی خانواده ایرانی
جمعه 8 فروردین 1393 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان

فلافل





فلافل یکی از غذاهای اصیل کشورهای عربی خاور میانه و کناره دریای مدیترانه می باشد که طرز تهیه آن آسان است و البته کم هزینه.

برای تهیه فلافل در این دستور، از بیکینگ پودر استفاده نشده و این باعث می شود که مخلوط فلافل شما نیاز به استراحت دادن خمیر نداشته باشد و بسیار سریع آماده شود. در این دستور از تخم مرغ استفاده شده که باعث می شود این خمیر بسیار راحت تر گلوله ای شده و شکل بگیرد. 

مواد لازم:

نخود پخته

2 پیمانه (450 گرم)

پیاز پوست کنده و خرد شده

2 عدد متوسط

جعفری تازه ساتوری شده

2 برگ

تخم مرغ

2 عدد

سیر ریز خرد شده

4 حبه

روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

نمک

به میزان لازم

فلفل قرمز

کمی

خرده نان

در صورتی مصرف می کنیم که مایه فلافل چسبنده باشد

آرد

برای پوشاندن روی فلافل ها

 

طرز تهیه:

  1. در ابتدای کار برای تهیه فلافل کمی روغن را داخل یک تابه یا قابلمه مناسب ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. پیاز خرد شده را به همراه کمی نمک داخل روغن داغ کمی تفت می دهیم. حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا پیازها کم کم بپزد و شفاف گردند.
  2. داخل یک کاسه بزرگ، نخود پخته، پیاز سرخ شده، سیر خرد شده و جعفری تازه ساتوری شده را می ریزیم و سپس تخم مرغ ها را داخل آن می شکنیم و کم نمک و فلفل قرمز داخل آن ریخته و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم.
  3. مخلوط فلافل را داخل دستگاه غذا ساز می ریزیم تا نخودها کاملاً له شوند و مایه مناسبی به دست آید. اگر چسبندگی مایه کم بود، کمی خرده نان به آن می افزاییم.
  4. از مایه فلافل به اندازه یک گردو بر می داریم و آن را به شکل توپهایی به قطر 3 سانتیمتر در می آوریم و آنها را داخل آرد می غلطانیم تا سطح آنها با آرد پوشیده گردد.
  5. داخل یک تابه مناسب به اندازه 3 انگشت روغن زیتون می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا داغ گردد . پس از داغ شدن روغن زیتون، فلافل ها را داخل آن می ریزیم و آنها را به مدت حدود 4 دقیقه سرخ می کنیم تا رنگ آنها قهوه ای شوند. سپس آنها را از روغن در می آوریم و روی کاغذ آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در زمان پخت فلافل توجه داشته باشید که شعله آنقدر زیاد نباشد که روغن بسوزد و فلافل مغزپخت نشود.
  6. این نوع فلافل با نان پیتا و یا برنج به همراه سالاد کاهو، گوجه فرنگی و خیار سرو می گردد. 

 






























               





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : روش، پخت، فلافل، اشپزی،
لینک های مرتبط :


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic