مجله ی خانواده ایرانی
سس فرانسوی
 
سالاد
سس فرانسویچاپفرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط تک آشپز   
پنجشنبه ، 20 اسفند 1388 ، 10:28

 

سس فرانسوی

 


مواد لازم :

 

  • یک فنجان روغن سالاد
  • سه چهارم فنجان شکر
  • یک فنجان کچاپ
  • یک قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک قاشق سوپ خوری پیاز کاملا خرد شده
  • یک سوم فنجان سرکه

طرز تهیه :
مواد فوق را با هم ترکیب کرده و به مدت دو دقیقه در مخلوط کن بریزید تا سسی یک دست و یکنواخت به دست بیای

منبع: تک اشپز

سس فرانسوی



نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : سس، فرانسوی، دستور، تهیه،
لینک های مرتبط :


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic