مجله ی خانواده ایرانی
یکشنبه 15 تیر 1393 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان

مواد لازم :

عدس                                       سه چهارم پیمانه

کدوسبز                                 یک عدد متوسط

سیر                                       چند حبه

نعنای تازه                              دو قاشق سوپخوری

شوید تازه                               دو قاشق سوپخوری

پیازچه خورد شده                   دوقاشق سوپخوری

گردوی نگینی                         دو قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه  و ماست  به میزان لازم

تمامی اندازه های مواد اولیه تقریبی هست و شما میتونید بنا به ذائقه خودتون میزانش رو کم یا زیاد کنید .

اما توجه کنید که میزان شوید رو زیاد درنظر نگیرید که در نتیجه بورانی تون تلخ نشه !

طرز تهیه :

*عدس را شسته و چند ساعت خیس کرده و سپس آب پز  کنید .

*توجه داشته باشین تا حدی آب به عدستون اضافه کنید که وقتی پخت دیگه هیچ آبی ازش باقی نمونه و آبش کامل کشیده بشه .

*کدو را با پوست رنده کرده و به عدس اضافه کرده و دو دقیقه مخلوط کنید و حرارت را خاموش کرده تا خنک شوند .

*توجه کنید که نمیخوایم کدومون بپزه ، پس زمان پخت رو بیشتر از زمان ذکر شده درنظر نگیرید .

*تو این فاصله که مخلوط عدس و کدو خنک میشه ، نعنا ، شوید ، پیازچه و سیر رو ساطوری کنید .

*اگه دوست دارین ریزتر باشه میتونید همگی رو در غذاساز بریزین .

*سبزی های خورد شده را به همراه گردوی نگینی ، نمک و فلفل سیاه به مخلوط عدس و کدو اضافه میکنیم .

*در نهایت ماست را افزوده و مخلوط میکنیم .

*بورانی مون رو چند ساعت دریخچال قرار میدیم  تا خنک بشه و جا بیفته ..

منبع:بهارسایت





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، بورانی، عدس، بورانی عدس،
لینک های مرتبط :


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic