تبلیغات
مجله ی خانواده ایرانی - قیمه نثار غذای محلی قزوین
 
مجله ی خانواده ایرانی

مواد لازم:

گوشت گوسفندی خورشتی 250 گرم

پیاز درشت                    1 عدد

رب گوجه                     2 ق غ

زعفران دم کرده             4 ق غ

پیاز داغ                       2 ق غ

زرشک                      نصف لیوان

خلال پرتقال یا نارنج      نصف لیوان

خلال بادام                 نصف لیوان

خلال پسته                     4 ق غ

پودر هل                        1 ق م

دارچین                         1 ق م

نمک و فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم

طرز تهیه:

*ابتدا باید پیاز رو مربعی ریز خورد کنین و داخل قابلمه تفتش بدین.

*پیاز که سرخ شد گوشت رو بهش اضافه کنین.

*به گوشت زردچوبه بزنین و گوشت رو باهاش تفت بدین.

.

*بعد 2 لیوان آب بریزین و اجازه بدین گوشت با حرارت ملایم کاملا پخته بشه.

*تو این فاصله که گوشت میپزه شما خلال پرتقال شیرین شده رو با خلال بادام کمی تفت بدین.

*عد زرشک اضافه کنین و کمی دیگه تفت بدین و خوب که تفت خورد گاز رو خاموش کنین و بذارینش کنار.

*داخل یه تابه کوچیک دیگه خلال پسته رو کمی تفت بدین و بذارین کنار.

*حالا اب گوشت کم شده و گوشت کاملا پخته شده , رب رو اضافه کنین تا توی روغن گوشت سرخ بشه و رنگشو بازکنه.

*مقداری خلال پرتقال اضافه کنین.

* پیاز داغ , هل و دارچین رو اضافه کنین.2 ق غ زعفران رو هم اضافه کنین و خورشت رو هم بزنین و از روی حرارت بردارین.

*برنج خیس خورده رو به صورت برنج سفید آبکش و دم بذارین تا پخته بشه بعد اندازه 2 کف گیر ازش رو داخل ظرفی بریزین و 2 ق غ زعفران باقیمونده رو بهش اضافه کنین تا برنج زعفرونی درست بشه.

*برای کشیدن این غذا هم اول باید برنج سفید رو داخل دیس بکشید و روشو خورشت بریزین و دوباره با برنج زعفرونی و خلال پسته و بادام  و پرتقال و زرشک روی خورشت رو بپوشونین و تزیین کنین...

*یا مثل عکس روی برنج سفید رو طرح بندازین و خورش رو دورش بریزین.

*نکته : حتما خلال پرتقال یا نارنج رو 2 یا 3 بار بجوشونین تا تلخیش گرفته بشه.

* نکته :خلال بادام رو بخیسونین تا نرم بشه.

*نکته : برای خوش عطر شدن غذاتون میتونین خلال پسته رو با 2 ق غ گلاب خیس کنین.

نوش جان...


منبع:بهار سایت





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : روش پخت، قیمه نثار، غذای محلی قزوین،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 12:04 ق.ظ
Hello, I enjoy reading through your article.
I like to write a little comment to support you.
دوشنبه 28 فروردین 1396 10:54 ب.ظ
After I originally commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added-
checkbox and from now on each time a comment is added I recieve 4
emails with the exact same comment. There has to be a means you are
able to remove me from that service? Kudos!
دوشنبه 16 تیر 1393 02:43 ب.ظ
مرسی گلم عذای شهر ما رو درست کردی ممنونم واقعا پیشنهاد می کنم که این غذا همیشه درست کنید.خیلی خوشمزه هست
مهتاج آثاری پیرالوانسلام مرسی از پیشنهادتون حقیقت من تاحالا درست نکردم لازم شد حتما امتحانش کنم چشم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :