تبلیغات
مجله ی خانواده ایرانی - طرز تهیه زولبیا وبامیه مخصوص ماه مبارک رمضان
 
مجله ی خانواده ایرانی

روش تهیه زولبیا و بامیه خانگی


لقمه: زولبیا و بامیه یکی از انواع شیرینی ها است که معمولاً بیشتر مصرف آنها در ماه مبارک رمضان است.

مواد لازم برای شربت: 

شكر                   2فنجان 
آب                      یك فنجان 
گلاب                   2 قاشق سوپخوری 
زعفران حل شده    یك قاشق مرباخوری 
آبلیمو                 یك قاشق مربا خوری 


طرز تهیه شربت: 
آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم. 




مواد لازم برای تهیه زولبیا:

نشاسته                     200 گرم 
ماست                       180 گرم 
آرد                            20 گرم 
زعفران حل شده          یك قاشق سوپخوری 
روغن جامد                 یك قاشق چایخوری
جوش شیرین              یك دوم قاشق چایخوری
آب یا گلاب                  یك قاشق سوپخوری

 
طرز تهیه: 
نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم. 

زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود. 





مواد لازم برای تهیه بامیه:

آرد                    200 گرم 
آب                    300 گرم 
تخم مرغ            3عدد 
روغن جامد         یك قاشق سوپخوری 
شكر                 نیم كیلو 
نمك                  یك سوم قاشق چایخوری 
آبلیمو                2 قاشق سوپخوری 
گلاب                 به مقدار لازم
 

طرز تهیه : 
آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می كنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه )، به طوری كه خمیر به صورت یك تكه درآید. سپس بعد از كمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه می كنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این كه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یك قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه كرده و با خمیر مخلوط كنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره كنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می كنیم. 

برای سهولت كار بهتر است روغن را كمی داغ كرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یك دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال كه داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می كنیم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.


نکته: برای سرخ كردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنها خواهد شد.



منبع: اشپزوسراشپز





نوع مطلب : شیرینی پزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، زولبیا، بامیه، مخصوص، ماه رمضان،
لینک های مرتبط :
جمعه 25 فروردین 1396 08:12 ب.ظ
I blog quite often and I really thank you for your content.
The article has truly peaked my interest. I will take a note of your blog and keep checking for new information about once a week.
I subscribed to your Feed as well.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :