مجله ی خانواده ایرانی
شنبه 17 خرداد 1393 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان

موادلازم:
پودر قند : ۳۰۰ گرم
آرد گندم: ۳۵۰ گرم
آرد نخودچی : ۲۲۰ گرم
روغن جامد یا کره : ۲۱۵گرم
پودر هل :۱ ق .غ
پودر کاکائو : ۲ق.غ
مواد لازم برای تزئین :
شکلات کاکائویی : ۱۵۰ گرم
پودر پسته : ۲۱۵ گرم
وانیل به مقدار لازم

ابتدا آرد گندم را الک کرده و درون تابه بریزیدتا خامی آن گرفته شود . آرد نخودچی را هم جداگانه تفت داده و به مواد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید .روغن را اضافه کرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد نیمه گرم شده و حالت خمیری پیدا کند .
پودر قند ، پودر هل و پودر کاکائو را به مواد بیفزایید . خمیر را به ضخامت دو سانتی متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و مواد را بمدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود.
شکلات کاکائویی را ذوب کرده و ۲/۳ پودر پسته را بهمراه وانیل به آن اضافه کنید سپس روی شیرینی ریختخ و صاف نمائید.

این شیرینی رو میتونید با چای و قهوه موقع عصرانه میل کنید.

منبع:دست پخت




نوع مطلب : شیرینی پزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، برشتوک،
لینک های مرتبط :


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic