تبلیغات
مجله ی خانواده ایرانی - طرز تهیه برشتوک
 
مجله ی خانواده ایرانی
شنبه 17 خرداد 1393 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان

موادلازم:
پودر قند : ۳۰۰ گرم
آرد گندم: ۳۵۰ گرم
آرد نخودچی : ۲۲۰ گرم
روغن جامد یا کره : ۲۱۵گرم
پودر هل :۱ ق .غ
پودر کاکائو : ۲ق.غ
مواد لازم برای تزئین :
شکلات کاکائویی : ۱۵۰ گرم
پودر پسته : ۲۱۵ گرم
وانیل به مقدار لازم

ابتدا آرد گندم را الک کرده و درون تابه بریزیدتا خامی آن گرفته شود . آرد نخودچی را هم جداگانه تفت داده و به مواد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید .روغن را اضافه کرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد نیمه گرم شده و حالت خمیری پیدا کند .
پودر قند ، پودر هل و پودر کاکائو را به مواد بیفزایید . خمیر را به ضخامت دو سانتی متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و مواد را بمدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود.
شکلات کاکائویی را ذوب کرده و ۲/۳ پودر پسته را بهمراه وانیل به آن اضافه کنید سپس روی شیرینی ریختخ و صاف نمائید.

این شیرینی رو میتونید با چای و قهوه موقع عصرانه میل کنید.

منبع:دست پخت




نوع مطلب : شیرینی پزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، برشتوک،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 28 فروردین 1396 09:23 ب.ظ
You actually make it seem really easy along with your presentation however I
find this topic to be actually one thing that I believe I would never understand.
It kind of feels too complex and extremely vast for me.
I'm looking forward in your next put up, I will try to
get the hold of it!
شنبه 12 فروردین 1396 07:09 ب.ظ
I am actually pleased to read this weblog posts which includes tons of valuable information,
thanks for providing such data.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :