مجله ی خانواده ایرانی
شنبه 17 خرداد 1393 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان


موادلازم:

موز: ۵ عدد پوره شده
کره : ۷۰ گرم
آرد: یک لیوان
دارچین: به میزان لازم
پودر قند: ۱۰۰ گرم
من زعفرون و گلاب هم اضافه کردم
طرزتهیه:
موز را با نصف کره تفت میدیم ۱۰ دقیقه کافی ست پودر قند رو اضافه میکنیم .بعد آرد رو تفت میدیم تا قهوه ای بشه بعد نصف کره ی دیگه رو اضافه کرده حالا موز را به آرداضافه کرده خوب هم میزنیم تا موز به خورد آرد بره و از رو حرارت بر میداریم و تو ظرفی میریزیم و صافش میکنیم با ته قاشق بعد از خنک شدن به دلخواه برش میدیم.
منبع:دست پخت




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : روش پخت، حلوای، موز، حلوای هندی،
لینک های مرتبط :


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات