تبلیغات
مجله ی خانواده ایرانی - طرز پخت خوراک لوبیا
 
مجله ی خانواده ایرانی
شنبه 17 خرداد 1393 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان

خوراک لوبیا میزان فشار خون را تا شش درصد کاهش داده و باعث پایین آمدن LDL خون می‌شود.
دکتر دریایی متخصص علوم زیستی و تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: لوبیا مانند سایر گیاهان هم خانواده خود وسیله درمانی موثری برای دستگاه قلبی ـ عروقی است، زیرا زمانی که لوبیای خشک پس از پخته شدن خورده می‌شود تمام قسمت‌های آن جذب بدن نمی‌شود و قسمت جذب نشده در داخل روده بزرگ باقی می‌ماند.
وی افزود: باکتری‌های درون روده به همراه این مواد جذب نشده لوبیا مقداری مواد شیمیایی مخصوص تولید می‌کند که جذب بدن شده و باعث کاهش کلسترول خون از نوع LDL می‌شود، به همین دلیل دانشمندان معتقدند لوبیا برای قلب مفید است.
دریایی تصریح کرد:به علت فعل و انفعالاتی که به صورت تخمیر در روده انجام می‌شود مقدار زیادی عوامل کنترل کننده سرطان تولید می‌شود، همچنین مصرف آن میزان فشار خون را به میزان پنج تا شش درصد کاهش می‌دهد.

منبع:دست پخت




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز پخت، خوراک، لوبیا،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 03:17 ب.ظ
Generally I don't read article on blogs, however I
wish to say that this write-up very forced me to take a look at and do so!
Your writing style has been amazed me. Thank you, quite great article.
جمعه 25 فروردین 1396 09:49 ق.ظ
What i don't realize is in reality how you are not actually much
more neatly-appreciated than you might be now.
You are so intelligent. You already know therefore considerably in relation to this matter, produced me individually imagine it from a lot of varied
angles. Its like women and men are not fascinated until it's one thing to do with Lady gaga!
Your personal stuffs nice. All the time take care of it up!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :