تبلیغات
مجله ی خانواده ایرانی - اشکنه رسمی ( قدیمی ترین و راحت‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی )
 
مجله ی خانواده ایرانی
اشکنه

اشکنه

طرز تهیه اشکنه

مواد لازم برای 4نفر:


پیاز درشت یک عدد، ساطوری

تخم مرغ 4 عدد

شنبلیله خشک دو قاشق غذاخوری

آرد یک قاشق غذاخوری

روغن 4 قاشق غذاخوری

زردچوبه یک قاشق چای خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه:

-روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5-6 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس آرد را اضافه کرده و یکی دو دقیقه سرخ کنید. شنبلیله خشک و زرد چوبه را اضافه کرده و بعد از چند ثانیه تفت دادن، 4 پیمانه آب جوش به غذا اضافه کنید.

- هنگامی که غذا مجددا به جوش آمد شعله را کم کنید. تخم مرغ ها را جداگانه شکسته و با کمی نمک هم بزنید تا یک دست شود، سپس به اشکنه اضافه کنید. هنگامی که تخم مرغ در غذا خود راگرفت، نمک و فلفل ان را اندازه کرده و با نان سرو کنید.

منبع:اکا





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، اشکنه، غذای قدیمی ایرانی،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 30 فروردین 1396 07:12 ق.ظ
You have made some good points there. I checked on the internet to learn more about the issue and found most people will go along with your views on this website.
دوشنبه 14 فروردین 1396 04:35 ق.ظ
Appreciating the hard work you put into your blog and detailed information you
offer. It's nice to come across a blog every once in a
while that isn't the same outdated rehashed material.

Fantastic read! I've bookmarked your site and I'm including
your RSS feeds to my Google account.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :