مجله ی خانواده ایرانی
پنجشنبه 8 خرداد 1393 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان
شکلات فندقی,شکلات فندقی بدون فر,عکس شکلات فندقی,[categoriy]

شکلات فندقی

شکلات فندقی,شکلات فندقی بدون فر,عکس شکلات فندقی,[categoriy]



 



برای 6 عدد:شکلات تخته ای سیاه               200 گرمپودر کاکائو                                 2 قاشق غذاخوریکره                                          50 گرمپودر فندق                                100 گرمپودر قهوه                                 1 قاشق غذاخوریفندق دو نیم شده                    به مقدار لازمطرز تهیه:شکلات تخته ای را به طریق بن ماری ذوب کنید.کره و پودر کاکائو را روی حرات قرار دهید تا آب شود، سپس به شکلات سیاه اضافه نمایید.پودر فندق و پودر قهوه را هم افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید.سپس مواد فوق را در قالب های کوچک مخصوص شکلات بریزید و یک تکه فندق روی آن قرار دهید.انرژی کل:‌2300 کیلوکالرینکته تغذیه ای:کاکائو حاوی فلاوونوئیدهایی است که باعث کاهش فشار خون می شود.ماهنامه دنیای تغذیه



زردآلوى تازه بدون هسته نیم کیلوگرم  شکر  نصف پیمانه گلاب  نصف پیمانه خلال بادام  نصف قاشق غذاخورى خلال پسته  نصف قاشق غذاخورى  آب  به مقدار لازم

روش تهیه :ابتدا زردآلو هاى بدون هسته را ریز خرد مى کنیم و با مقدار کمى آب، بخارپز مى کنیم به نحوى که بافت آن کاملا نرم شود. سپس آن را از صافى رد مى کنیم . در حالى که زردآلو صاف شده را روى شعله کم حرارت مى دهیم ، به تدریج شکر و گلاب را به آن مى افزاییم تا شکر کاملا حل شود. سپس قبل از سرد شدن پوره ، آن را در یک بشقاب تخت ریخته و سطح آن را صاف مى کنیم و با خلال بادام  و پسته  تزیین مى کنیم.

این پوره خصوصا به هنگام هوای گرم یک میان وعده مناسب براى کودکان و سایر افراد از جمله سالمندان مى باشد. چنانچه زردآلو  خیلى شیرین و رسیده باشد، مى توانیم از مقدار کمترى آب و شکر براى تهیه پوره استفاده کنیم. این پوره را مى توان به محض آماده شدن مصرف نمود و یا مدتى در یخچال گذاشت تا خنک شود.

مواد لازم برای


زردآلوى تازه بدون هسته نیم کیلوگرم 
 شکر  نصف پیمانه 
گلاب  نصف پیمانه 
خلال بادام  نصف قاشق غذاخورى 
خلال پسته  نصف قاشق غذاخورى 
 آب  به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا زردآلو هاى بدون هسته را ریز خرد مى کنیم و با مقدار کمى آب، بخارپز مى کنیم به نحوى که بافت آن کاملا نرم شود. سپس آن را از صافى رد مى کنیم . در حالى که زردآلو صاف شده را روى شعله کم حرارت مى دهیم ، به تدریج شکر و گلاب را به آن مى افزاییم تا شکر کاملا حل شود. سپس قبل از سرد شدن پوره ، آن را در یک بشقاب تخت ریخته و سطح آن را صاف مى کنیم و با خلال بادام  و پسته  تزیین مى کنیم.

این پوره خصوصا به هنگام هوای گرم یک میان وعده مناسب براى کودکان و سایر افراد از جمله سالمندان مى باشد. چنانچه زردآلو  خیلى شیرین و رسیده باشد، مى توانیم از مقدار کمترى آب و شکر براى تهیه پوره استفاده کنیم. این پوره را مى توان به محض آماده شدن مصرف نمود و یا مدتى در یخچال گذاشت تا خنک شود.

منبع:اکا





نوع مطلب : شیرینی پزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، شکلات فندوقی،
لینک های مرتبط :
جمعه 9 خرداد 1393 02:49 ق.ظ
مرسی عزیزم از آموزش خوبتون
مهتاج آثاری پیرالوان
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic