مجله ی خانواده ایرانی
چهارشنبه 2 بهمن 1392 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان
دستور پخت رولت گوشت با سس
صفحه نخست
»
سرآشپز
»
دستور پخت رولت گوشت با سس

دستور پخت رولت گوشت با سس

دستور پخت رولت گوشت با سس
طرز تهیه:
خرده های نان را داخل یک کاسه بریزید و شیر را روی آنها بریزید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل، هویج و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط شیر و نان را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب بریزید.
در یک کاسه کوچک، خردل، سس قرمز و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید و روی گوشت داخل قالب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا بپزد.

 


مواد اولیه :

خرده نان۱٫۵ فنجان
شیر۳/۴ فنجان
گوشت چرخ کرده۹۰۰ گرم
پیاز۱/۲ فنجان (خرد شده)
نمک۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاهبه مقدار لازم
هویج۱ عدد (متوسط – رنده شده)
تخم مرغ۲ عدد
خردل۲ قاشق غذاخوری
سس قرمز۱/۲ فنجان
شکر قهوه ای۵۰ گرم 


منبع:»  ناردونه




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : دستور پخت، رولت، گوشت، سس،
لینک های مرتبط :


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات