مجله ی خانواده ایرانی
جمعه 19 اردیبهشت 1393 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان
5288_393

طرز تهیه چیز کیک پاستیل

مواد لازم برای لایه کف چیز کیک:


5288_393



  • پودر بیسکویت کرمدار شکلاتی: ۵۰۰ گرم
  • موز له شده: یک عدد
  • شکلات ذوب شده: ۱۰۰ گرم
  • کره ذوب شده: ۵۰ گرم

مواد لازم برای لایه 

  • پنیر خامه‌ای: ۴۰۰ گرم
  • خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۱۵۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۵۰ گرم
  • شکلات سیاه ذوب شده: ۳۰۰ گرم
  • ژلاتین: ۸ ورق
  • خامه فرم گرفته و پاستیل برای لایه رویی: به میزان لازم



روش تهیه :

۱٫ ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد می‌گذاریم تا نرم شوند سپس آنها را داخل صافی ریخته و ژلاتین‌ها را در ظرفی فلزی می‌ریزیم و روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب شوند.
۲٫ تمام مواد لایه کفی چیز‌کیک را با هم مخلوط کرده، چنگ می‌زنیم و کف قالب کمر بندی چهار گوش به ضلع ۲۳ سانتی متر که از قبل سلفون کشیده‌ایم پهن می‌کنیم.
۳٫ پنیر و خامه را با همزن برقی هم می‌زنیم تا یکدست شوند. پودر شکر و پودر کاکائو را به همراه شکلات ذوب شده به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن برقی تا آخر کار خوب به هم می‌زنیم تا مواد یک‌دست شوند.
۴٫ ژلاتین ذوب شده را به مواد اضافه کرده و با همزن برقی چند ثانیه به هم می‌زنیم، به محض آن‌که مخلوط شدند روی لایه اولی در قالب می‌ریزیم. قالب را به‌مدت ۶ تا ۸‌ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ببندد.
۵٫ پس از آن‌که چیز کیک خودش را گرفت از قالب و سلفون جدا کرده داخل ظرف مورد نظر می‌گذاریم و با خامه و پاستیل روی آن را تزئین می‌کنیم.


منبع:بروزترین ها





نوع مطلب : شیرینی پزی، 
برچسب ها : طرز تهیه، چیز کیک، پاستیلی،
لینک های مرتبط :


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic