مجله ی خانواده ایرانی
شنبه 23 فروردین 1393 :: نویسنده : مهتاج آثاری پیرالوان
doonat1

نان دونات

مواد لازم:

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • ماست غلیظ آب رفته ۱ استکان
  • شکر ۱ استکان سرخالی
  • روغن جامد آب کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی یا روغن کنجد به مقدار لازم
  • آرد به میزان لازم
  • جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
  • پکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل و گلاب کمی
  • دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • پودر قند به میزان لازم

doonat1

طرز تهیه:

تخم مرغ، شکر و روغن را با هم مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا رنگش سفید شود سپس پکینگ پودر، نمک و ماست را اضافه کرده هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر سفتی حاصل شود. روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت بیرون از یخچال استراحت دهید تا ور بیاید.

خمیر را با وردنه یا بازو روی سینی صاف کنید تا به قطر نیم سانتی در آید. استکانی را برداشته و روی خمیر دایره دایره قالب بزنید  و وسطش را با انگشت سوراخ کنید.

روغن سرخ کردنی یا روغن کنجد را داغ کرده و دونات ها را  سرخ کنید وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگر را برگردانید. اگر از ساچ یا ظرف گود برای سرخ کردن استفاده کنید راحت تر است چون دیگر نیازی به برگرداندن دونات برای سرخ شدن دو طرف آن نیست.

بعد از در آوردن از روغن روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن آن کشیده شود. می توانید در فر هم بپزید البته در فر سرخ نمی شود ولی چون روغن کمتری مصرف می شود سالم تر است.

دارچین و پودر قند را مخلوط کرده و برای تزیین روی دونات بپاشید.

نان دونات نوعی شیرینی یا کلوچه مورد علاقه بچه هاست. دونات تهیه شده در منزل مواد نگهدارنده ندارد و شما از سالم بودن مواد و روغنی که برای سرخ کردن استفاده می شود مطمئن هستید، می توانید به عنوان میان وعده یا چاشت کودکان در مدرسه و مهدکودک استفاده کنید.

خوردن نان دونات با شیر بسیار لذت بخش است نوش جان!

حوریه گیفانی





نوع مطلب : شیرینی پزی، 
برچسب ها : روش، پخت، نان دونات، شیرینی پزی،
لینک های مرتبط :


درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic